top of page

Op de drempel van 2021…


2020 -2021

Vandaag is het de laatste dag van 2020. Oudjaarsdag. Einde van het jaar. Een moment om even bij stil te staan. Moment van bezinning. 2020, het jaar waarin ik de stap nam om helemaal voor mezelf te beginnen. 25 jaar in loondienst werken liet ik achter me. Klaar voor een nieuw avontuur. Op eigen benen staan, op zoek naar (nieuwe) energie, uit mijn comfortzone stappen en vooral veel leren! Het jaar liep anders dan gedacht, maar de energie stroomde én is gebleven! Ik kijk terug op een bijzonder, energiek jaar! Wat heb ik zoal geleerd in 2020? Waar ben ik dankbaar voor? Én, wat zijn mijn doelen/wensen voor 2021?

Wat heb ik geleerd in 2020? Afkicken! Ja, niet van een verslaving, maar van een keurslijf waar ik jaren in zat. Oh wat vond ik het de eerste maanden lastig om aan mijn nieuwe ritme te wennen. Zomaar even midden op de dag boodschappen doen, of een rondje hardlopen… vroeg me vaak af wat anderen wel niet zouden denken! Lekker belangrijk denk ik nu. Ik heb geleerd te genieten van mijn werk en het zelf kunnen indelen van mijn tijd, maar ook wat ik wel en niet wil doen! Wat een rijkdom! Ook heb ik geleerd te vertrouwen op mezelf. Gaan voor wat ik belangrijk vind en waar ik in geloof. Hoe mooi is het dat anderen dat zien aan je, vertrouwen hebben in jou. Het heeft nieuwe deuren voor mij geopend. Naast mijn coachingsactiviteiten, powerwalkingtrainingen en leefstijlcafés in Culemborg ging ik aan de slag als Vitality Coach bij VitalFacts. Dankbaar om met fijne collega’s aan de vitaliteit van anderen te mogen bijdragen via coaching en het geven van workshops bij bedrijven.

Waar ben ik (nog meer) dankbaar voor? Ik ben enorm dankbaar voor mijn mooie gezin en de steun die ik altijd van ze krijg. De ontwikkeling die onze kinderen doormaken, zeker in deze tijd. Het is niet altijd even makkelijk. Ik koester de vele momenten waarop we dit jaar met zijn vijven aan de eettafel zaten. Vaak meerdere momenten per dag. Hoe uniek! Maar ook voor de gezondheid van iedereen om ons heen, in het bijzonder mijn ouders en schoonouders. Zo fijn om ze dichtbij te hebben in goede gezondheid. Eind april vierden we op gepaste wijze het 50 jarig huwelijk van mijn ouders en onlangs de 70e verjaardag van mijn schoonmoeder.

Wat wens ik voor 2021? Vandaag kijk ik niet alleen achterom, ik kijk ook vóóruit! Ik heb zin in 2021. Ik zit vol met ideeën én energie. Ik kijk uit naar het moment dat we ons sociale leven weer op kunnen pakken, een knuffel kunnen geven aan onze dierbaren. Ik heb zin om nieuwe activiteiten te ondernemen, herinneringen te maken en te leren. Op professioneel vlak kijk ik uit naar de activiteiten die gaan komen en het verder ontwikkelen van mijn eigen onderneming. Ik wil graag verder groeien: als coach, trainer, maar zeker ook als mens. Dus, op naar een mooi, energiek en vitaal 2021!

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page