top of page

Gratis Vitamine Y sessie

Een energieshot op weg naar meer gezondheid en vitaliteit!

Gratis Vitamine Y sessie

  • Moe en futloos?

  • Niet lekker in je vel?

  • Komt er steeds weer een kilootje bij?
     

​Misschien ben je al begonnen en heb je een aantal stappen gezet op weg naar een gezondere, fitte en energieke versie van jezelf.  Maar sta je nu even stil, wil het niet zo goed meer lukken. Vraag je je af hoe je nu verder moet. Welke stap je moet zetten. Een aantal tips of ideeën kunnen je net weer dat zetje geven dat je nu nodig hebt.

De veranderende hormoonbalans maakt dat alles niet meer werkt in je lichaam als jaren geleden. Juist die hormonale disbalans maakt dat niet alle algemene leefstijltips helpen. Hoe fijn is het dan om juist nu van een expert even te horen aan welke knoppen je bij jou moet draaien. 
 

Ik help je graag

Ik weet dat het soms fijn is om even met iemand te praten. Die met een frisse blik naar jouw situatie kijkt. Die je een spiegel voorhoudt en ziet waar gezondheidswinst te behalen is. Welke stap vooruitgang betekent.  Het is die inspiratie en motivatie (Vitamine Y! ) die jij nu nodig hebt om zelf weer een flinke stap vooruit te kunnen zetten.
 

Ontvang gratis 3 tips passend bij jouw midlife situatie

Kun je wel wat extra inspiratie gebruiken om weer grip op je gezondheid te krijgen? Passend bij jouw situatie?

Vraag gratis en vrijblijvend een Vitamine Y sessie aan. Ik geef er iedere maand 2 gratis weg ter waarde van € 49,-

 

 

Wat kun je verwachten?
Het is eenvoudig. Samen bekijken we waar je nu staat én wat je wilt bereiken. Om mij voor te kunnen bereiden stuur ik jou na jouw aanvraag een korte online vragenlijst op. We plannen een tijdstip en via beeldbellen gaan we een gesprek aan. Je krijgt sowieso 3 waardevolle tips passend bij jouw situatie.  Daar kun je direct mee aan de slag.
 


Is dit iets voor jou?  Meld je snel aan!

Aanvraag Vitamine Y sessie

Bedankt voor je bericht. Ik reageer zo snel mogelijk.

bottom of page