top of page

De naam Vitamine Y is niet zo maar gekozen. Het zegt iets over mij, mijn werkwijze en mijn klant. De cirkel om de Y is de weg naar een gezonder leven,  beginnend met kleine stapjes. Jij (You) staat centraal en bepaalt welke stap je zet. Ik, Yvonne, help je daarbij. Geef je wat 'vitamine' in de vorm van inspiratie, motivatie en training zodat jij je doelen weet te bereiken.

 

De Betuwe is mijn thuis
Ik ben er trots op dat ik uit de Betuwe kom, de fruitregio tussen de rivieren. Ik ben er geboren en getogen op boerderij Pella. Inmiddels woon ik ruim 20 jaar tussen de prachtige fruitbomen in Culemborg  samen met mijn man en drie kinderen. Het is dan ook niet zo toevallig dat jullie op deze site veel Betuws fruit tegen komen, ook uit eigen tuin!

Betuwse groet! 

 

- Yvonne-  

Ontvang het gratis e-book

Vlieg op overgang!

Opvliegers of misschien ook niet. Er gebeurt nogal wat in je lijf in je midlife periode! Luister naar je lichaam en onderneem tijdig actie.  Maak van je midlife je best life!

 

Dit is wat jij wilt weten:
 

  • 7 symptomen die jij nog niet zo 1-2-3 koppelde aan de overgang

  • én als bonus 7 tips die jou helpen fit en energiek door deze periode te komen.

Nieuwsgierig geworden? Vraag hier het e-book aan

Je ontvangt het e-book direct in je inbox. En je krijgt regelmatig aanvullende tips en inspiratie voor een gezonde midlife leefstijl. Jouw gegevens worden niet gedeeld, want ik vind jouw privacy belangrijk. Uitschrijven kan op elk moment.

bottom of page