top of page

Over mij: Yvonne Copier

Van communicatieadviseur naar leefstijlcoach

Na meer dan 20 jaar als communicatieadviseur gewerkt te hebben, vond ik het eind 2018 de hoogste tijd om mijn hart te volgen. Vanuit mijn interesse in voeding en bewegen  mensen helpen om gezonder, vitaler en gelukkiger te worden. Echt het verschil kunnen maken. Deze interesse is deels voortgekomen uit mijn persoonlijke ervaring (jarenlang galblaaslijden en geen energie meer krijgen uit mijn werk) en deels ook van wat ik om me heen zie. Steeds meer mensen met stress gerelateerde klachten, burn-out, overgewicht en de toename van het aantal leefstijl gerelateerde ziekten.

We zijn vaak niet in balans. We realiseren ons niet dat deze aandoeningen in veel gevallen te maken hebben met onze leefgewoonten.

Iedereen kan veranderen!


Het goede nieuws is dat je zelf meer invloed hebt dan je wellicht denkt. Pak waar het kan de grip op je leven! Daar pluk jij de vruchten van! Ik geloof dat iedereen het in zich heeft te kunnen veranderen. Vaak is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker als je je bedenkt dat ons gedrag voor een heel groot deel op de automatische piloot gaat! 

IMG_1484.jpg


Verandering begint bij jezelf


Ik deed al jaren wat ik deed. Alles liep op rolletjes: baan, gezin, sociale leven en ook fysiek een gezond gewicht. Toch miste ik voldoening en energie.  Best lastig om uit dat keurslijf te stappen en te gaan doen waar mijn hart sneller van gaat kloppen: leefstijlcoaching.  Een lifechanging event. Zou ik het wel kunnen? Wat als het niet lukt?  Wat zullen anderen wel niet zeggen...

Het bleef kriebelen.
Ik besloot om het ‘gewoon’ te doen. Kiezen voor mezelf! Als ik geen stap zou zetten zou er immers niets veranderen. Ik stapte uit mijn comfortzone.  En weet je….de energie begon weer te stromen. Iedere dag weer.  Ik ben een leukere versie van mezelf geworden. Dat gun ik anderen ook van harte! Het draagt bij aan een vitaal en energiek leven.
 

Je staat niet alleen

Ik vind het fijn om met mensen in gesprek te zijn, mijn kennis en ervaring te delen, te horen wat goed gaat, waar ze tegenaan lopen en hoe ze daar uiteindelijk zelf een oplossing voor vinden. Ik voel me bevoorrecht een stukje mee te mogen lopen in hun proces. Het is mooi om het groeiende zelfvertrouwen te zien, de sprankel in de ogen.  Wat fijn als ze lekker in hun vel zitten en dit ook vast kunnen blijven houden!

Kun jij ook wat Vitamine Y gebruiken?  

Laten we samen ontdekken wat ik voor jou kan betekenen!

IMG_1443.jpg
Over Vitamine Y

De naam Vitamine Y is niet zo maar gekozen. Het zegt iets over mij, mijn werkwijze en mijn klant. De cirkel om de Y is de weg naar een gezonder leven,  beginnend met kleine stapjes. Jij (You) staat centraal en bepaalt welke stap je zet. Ik, Yvonne, help je daarbij. Geef je wat 'vitamine' in de vorm van inspiratie, motivatie en training zodat jij je doelen weet te bereiken.

 

De Betuwe is mijn thuis
Ik ben er trots op dat ik uit de Betuwe kom, de fruitregio tussen de rivieren. Ik ben er geboren en getogen op boerderij Pella. Inmiddels woon ik ruim 20 jaar tussen de prachtige fruitbomen in Culemborg  samen met mijn man en drie kinderen. Het is dan ook niet zo toevallig dat jullie op deze site veel Betuws fruit tegen komen, ook uit eigen tuin!

Betuwse groet! 

 

- Yvonne-  

Mijn 'gouden' cirkel

Mijn 'gouden' cirkel vrij naar Simon Sinek

 

 

 

WHY?

Ik gun jou een gezond en vitaal leven waardoor je meer werk- en/of levensgeluk zult ervaren

 

HOW?

Met een beetje vitamine Y breng ik je met mijn persoonlijke, energieke en motiverende manier van werken in beweging. Jij bepaalt welke stap je zet. Iedere stap is er een. Zo realiseer je blijvende verandering die bij je past, vanuit je eigen motivatie.

 

WHAT?

Ik bied als leefstijlcoach individuele coaching en  groepstrainingen. Ook beweging in de vorm van powerwalking.  Ik geef je handvatten om je leefstijl te verbeteren.
 

bottom of page